miercuri, 23 mai 2012

Aperitive din foietaj

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 pachete foietaj
200 g branza
50g smantana
2 oua
2 carnaciori
50g masline
patrunjel tocat
2 lnguri suc de rosii
cateva cubulete de mozarella
origano
seminte de susan si mac
sare.


Mod de preparare:
Din priml pachet de foietaj am facut cosuletele,asa ca am decupat cu un pahar rotunduri pe care le-am pus in 2 forme de muffin(de fapt mini muffin).Pentru a le umple am amestecat branza cu smantana,un ou batut,patrunjel tocat si un praf de sare.Din aceasta copozitie am pus cam o lingurita si jumatate in ficare cosulet iar pe deasupra am pus carnaciori taiati subtire si in a doua rondele de masline(puteti alege ingrediente diverse in functie de gusturile fiecaruia).Cel de-al doilea pachet l-am impartit in jumtate din care o parte am taiat-o fasii pe care le-am uns cu ou si presarat cu semine de mac si susan.Cealalta am taiat-o ptratele,le-am uns cu suc de rosii,am presarat origano si in mijloc am pus cate un cubulet de mozarella.Coacem in cuptorul incalzit inainte cam 15-20 min la 180'C.Pofta buna! 
 

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu